Loading...
WERKEN BIJ 2017-06-08T18:52:54+00:00

Sail To Sale training

Zodra onze medewerkers door de screening zijn, ontvangen zij een speciaal door ons ontwikkelde training.
De wensen van de opdrachtgevers staan tijdens de training centraal. Dit doen wij door middel van producttrainingen, persoonlijke begeleiding, communicatievaardigheden, rollenspellen en sales trainingen.
Nadat onze medewerkers de training succesvol hebben afgerond, ontvangen zij een officiële Sailtosale certificaat. Zij kunnen door hun opgedane kennis en vaardigheden elk product nu aan de man brengen.

Deze intensieve training duurt een week.

Wij zullen continue de voortgang van de medewerk(st)er in de gaten houden en begeleiden bij zijn/haar ontwikkeling als sales adviseur.

Stage

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in een informele en gezellige organisatie waarbij je ruim de tijd krijgt om ook te werken aan je schoolopdrachten? Wij zijn een erkend leerbedrijf en vaak op zoek naar stagiairs die zichzelf willen ontwikkelen.
Naast de reguliere stageverplichtingen vanuit je opleiding draai je minimaal 4 dagen per week mee in het marketing- en communicatieteam van SailToSale met als standplaats Rijswijk.

De beschikbare stageplaatsen betreffen meeloopstages en geen afstudeerstageplaatsen. De stageplaatsen zijn per direct beschikbaar. Tevens is het alleen mogelijk stage te lopen indien je nog verbonden bent aan de opleiding. Het heeft dus geen zin om te solliciteren als je inmiddels afgestudeerd bent.

Samen groeien

Bij SailtoSale streven wij ernaar dat onze medewerkers en stagiaires zichzelf kunnen ontwikkelen en samen met ons verder groeien.
Wij leiden onze medewerkers het liefst zelf op voor diverse functies binnen onze organisatie.
Als stagiair ben je na je stage van harte welkom om ons team te versterken.

Wij luisteren graag naar onze medewerkers, waardoor zij zich gewaardeerd voelen.

JOIN THE TEAM!

EMAIL SOLLICITATIES

Lange Kleiweg 62 – F
2288 GK Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: +31 70 217 15 61
Email: info@sailtosale.nl
Website: www.sailtosale.nl